Oudercommissie

Oudercommissie het Kasteel van Alkmaar 2016

 

De oudercommissie bestaat uit een groep enthousiaste ouders die zich inzetten voor de belangen van ouder en kind. De oudercommissie is een adviesorgaan en vertegenwoordigt de ouders van het kinderdagverblijf.

Als oudercommissie komen wij een aantal keer per jaar bij elkaar. Wij zijn daarbij deels afhankelijk van de input die wij van de ouders krijgen.

Wij vinden het daarom erg prettig om van u te horen wat er kan worden verbeterd, welke problemen er eventueel spelen en natuurlijk ook wat er goed gaat. U kunt altijd één van de leden aanspreken of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Uw vragen en opmerkingen worden altijd vertrouwelijk behandeld. Als u een keer een vergadering wilt bijwonen, horen wij dit graag.

De oudercommissie stelt zich voor

Floortje Nouwen:

Mijn naam is Floortje Nouwen, lid van de oudercommissie vanaf januari 2015.
Onze zoon Ivo zat sinds 2012 op de rode groep, inmiddels is hij naar de basisschool. Sinds september van 2014 zit zijn zusje Iris op Het Kasteel. Beiden hebben het ontzettend naar hun zin. Ook wij als ouders zijn blij met de manier waarop onze kinderen worden opgevangen en zich kunnen ontwikkelen.
Ik ben ergotherapeut en werkzaam op de afdeling revalidatie van het Medisch Centrum Alkmaar.
De reden dat ik in de oudercommissie zit is dat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij Het Kasteel. Ik hoop dat we het bestuur en de leidsters kunnen adviseren om zo de kwaliteit van de opvang van onze kinderen te borgen en eventueel te verbeteren

 

Jeanine Luybé:

Ik ben Jeanine Luybé 34 jaar, moeder van 3 kinderen en woon in Alkmaar.
Ik ben ondernemer en ben via Het Kasteel van Heiloo in Alkmaar terechtgekomen. In Heiloo zat mijn kind ook al bij Het Kasteel. Eerst Danthe, nu Vince.
Wat mij altijd aanspreekt bij Het Kasteel zijn de kleinschaligheid en de goede en lieve pedagogische leidsters. Door de duidelijke communicatie weet ik hoe de dag van mijn zoon verloopt, en laat ik hem met gerust hart achter.
Met mijn deelname aan de OC hoop is dit te kunnen blijven waarborgen.

 

Remco Louwrink:

Mijn naam is Remco Louwrink, ik ben getrouwd met Marjolein en wij zijn de ouders van Fleur (5 jaar oud) en Gijs (3 jaar oud). Gijs gaat drie dagen per week met veel plezier naar het Kasteel. Ik werk als zakelijk verzekeringsadviseur bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool (Victorie Plaza) en kook ik graag. Ik vind het belangrijk betrokken te zijn bij de kinderopvang en adviezen te geven over het beleid van het Kasteel van Alkmaar, vandaar dat ik mij in 2015 heb aangemeld voor de oudercommissie.

 

 
 

© 2010-2018 Het Kasteel van Alkmaar